Waar koop ik een City Map voor op de muur?

De decoratieve wereldkaarten voor in je interieur zijn bijna niet meer weg te denken. Je ziet ze overal online en in winkels. In alle kleuren, soorten en maten. Voor jong en oud, met verschillende leuke prints en designs. Wist je dat er ook city maps te koop zijn? Nu hoor ik je denken leuk maar, waar koop ik een city map voor op de muur? In dit artikel vertel ik je alles over city maps, wat het is en waar je het kunt kopen.

Wat is een city map?

De letterlijke vertaling van city map is stadsplattegrond. Het woord zegt het dus eigenlijk al, een city map is een plattegrond van een stad. De city maps zijn beschikbaar van grote steden zoals bijvoorbeeld Amsterdam of Los Angeles. De city map is een echte eye catcher in jouw interieur. Een city map is super leuk en ik zou bijna willen zeggen dat deze onmisbaar is in jouw interieur.

Waar kun je een city map kopen?

Zoals ik eerder al zei, city maps kun je tegenwoordig op veel verschillende plekken kopen. Zowel in fysieke winkels als online. Online is natuurlijk wel zo makkelijk. Lekker vanaf je bank, je hoeft je huis er niet voor uit en je klikt snel naar jouw gewenste product. Gooi het in je winkelmandje, reken af en binnen een paar dagen ligt jouw bestelde city map bij jou thuis in de brievenbus. Vind een geschikte webshop waar je een city map voor de muur kunt kopen.

City maps in verschillende ruimtes van je huis

Een city map boven je bank hangen is misschien niet heel erg origineel, veel mensen doen en dat maakt dat het voorspelbaar is. Toch kan dit ook echt heel erg leuk staan en wanneer je de poster bijvoorbeeld niet recht boven je bank hangt en of combineert met andere posters dan geeft dit een speels effect. Als jij de poster graag in een andere ruimte of op een andere, minder voor de hand liggende plek, wilt hangen dan heb ik hieronder een aantal leuke opties voor je!

  • Hang je city map in de hal, hoe leuk is het als er gasten komen dat zij dan meteen bij binnenkomst een plattegrond van ‘’jullie’’ stad zien?
  • De kleinste kamer van het huis, het toilet. Een plek waar je toch wel een aantal keren per dag komt. Deze plek wordt vaak vergeten of juist teveel gedecoreerd voor een kleine ruimte. Het geeft een leuk effect wanneer er één grote poster hangt, niet te druk en toch aanwezig.
  • De babykamer, een leuk element om de geboortestad van jullie kindje te vereeuwigen in het babykamertje.
  • De slaapkamer, maak bijvoorbeeld een mooie wand achter het bed met de city map en foto’s van jullie zelf in jullie eigen, geliefde, stad.

Je kunt de city map en jullie foto’s ook combineren met mooie muurcirkels. Gegarandeerd dat jullie je helemaal thuis voelen in jullie huis en slaapkamer.

Ik hoop dat ik je met dit artikel heb kunnen inspireren en wegwijs heb kunnen maken over waar jij een city map voor op de muur kunt kopen. Ga jij een city map kopen, en waar ga je hem ophangen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *